Телекомунікаційні стійки

Телекомунікаційні стійки, це металеві конструкції, призначені для розміщення мережевого і серверного обладнання.
 Як правило, вони мають каркас у вигляді відкритого стелажа, що складається з основи і двох рам (стійка серверна дворамна), в які монтуються пристрої.
Стійки для серверного обладнання використовуються, як правило, в якості альтернативи для телекомунікаційних шаф. На відміну від шаф, вони є більш економічним рішенням, відповідним в тих випадках, коли пріоритетним фактором є швидкий і зручний доступ до обладнання та його природний обдув без спеціальних пристосувань, а не захист. Наприклад, в серверних кімнатах або інших приміщеннях, де встановлено велику кількість обладнання.
Практично всі телекомунікаційні серверні стійки створюються в єдиному конструктиві 19 дюймів, що становить 48,26 сантиметра. Це відстань між вертикальними напрямами, прийняте за стандарт в сфері мережевого обладнання і дозволяє встановити в 19 дюймові стійки будь якого телекомунікаційного пристрою. Стійка серверна 19 дюймів, представлена ​​в розділі, може мати глибину від 400 до 1000 міліметрів.
Стійка підлогова 19 на внутрішніх вертикальних направляючих має ряд отворів. Ці отвори служать для кріплення пристроїв всередині стійки. Висота кроку для встановлення обладнання вимірюється в спеціальних одиницях - юнітах. Один юніт дорівнює 44,45 міліметрів. В залежності від того, яку висоту в юнітах має стійка, розраховується і максимально можливий для установки обсяг обладнання. У нас ви зможете знайти серверні стійки висотою від 26U до 48U

Назад